Venter på at NRK skal komme

Nå sitter jeg og Miapus og venter på at NRK skal komme hjem til oss for å gjøre opptak til en reportasje ang dumping av dyr. Vi går nå inn en en "høysesong" for dumping av dyr. Folk med kjæledyr skal på ferie og dessverre er det noen som mangler samvittighet og ikke elsker dyrene sine så høyt, så de velger å reise fra dyra sine så de blir noen andres "problem".

Den ene av mine to katter hentet jeg fra Dyrebeskyttelsen i fjor høst. Hun var dumpet sammen med en annen katt på en parkeringsplass. De var i en plastboks med lokk, vettskremte og med dårlig helse. Heldigvis var det 4 unge gutter som fant dem og de ble levert til Dyrebeskyttelsen. Skulle ønske at Mia ikke hadde vært gjennom dette, men er så glad for at hun er hos meg i dag. Nydelige lille pusejenta =) Artikkel fra Budstikka da kattene ble funnet

 

x_dxi5nGst    x9N9OtHGrQ
    


2 kommentarer

maded

15.06.2015 kl.19:07

Hei du! Så utrolig fine bilder og koselig blogg! :)

Jeg startet opp for meg selv i en veldig spennede bransje, og søker nå etter nye kollegaer. Dette gir meg mulighet til å være mer sosial som student, uten å ta økonomisk på det. Da kom jeg til å tenkte på deg da jeg kom over bloggen din. Denne jobben er utrolig bra for meg som studerer. Kanskje den er like bra for deg som en liten hobby/vedsiden av jobb eller fulltidsjobb.

Hvis du ønsker å se litt nærmere på det jeg jobber med, si ifra, så kan jeg sende deg en uforpliktende presentasjon. Jeg ser på deg som en sprudlende og blid jente, og det er akkurat sånne mennesker jeg ønsker å jobbe med.

Klem Madelen

Malene Kristianna

15.06.2015 kl.19:27

Jeg er allerede forhandler av Forever hvis det er det du tenker på ??

Skriv en ny kommentar

Malene Kristianna

Malene Kristianna

24, Bærum

+ Instagram: malenesjaastad

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits